Loading...

Levendige orkestvereniging in het hart van het dorp

Van licht klassiek en typische fanfaremuziek, tot pop, rock, funk en swing… Fanfare St. Cecilia pakt het met veel plezier op! Tijdens speciale evenementen en optredens wordt de fanfarebezetting ondersteund door een swingend gelegenheidscombo.

Vacatures

Heb je interesse om mee te spelen? We hebben volop ruimte voor nieuw talent in ons midden, of het nu gaat om bugel, saxofoon, hoorn, trombone, euphonium, bas of slagwerk. Wil je meer informatie of gewoon even de sfeer komen proeven? Je bent altijd welkom bij een repetitie of neem contact met ons op. We repeteren op woensdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in MFA De Schans in Milheeze. Na de repetitie is er natuurlijk tijd voor een drankje en een hapje.

Sinds 1895 een begrip in Milheeze

Fanfare St. Cecilia is opgericht op 10 december 1895 en is koninklijk onderscheiden.  Bij de oprichting was er een typische fanfarebezetting van vooral koperblazers en en slagwerk. Later kwamen er saxofoons bij en ook steeds meer tamboers (slagwerkers) bij de vereniging en werd in 1958 een apart tamboerkorps opgericht binnen de vereniging.  De fanfarebezetting bleef met koperblazers, saxofoons en slagwerkers en het korps staat sinds 2018 onder leiding van dirigent Twan Cox.

Je kunt ons beluisteren bij tal van activiteiten binnen het dorp. Ook geven wij met enige regelmaat kleine en grote concerten, zowel binnen Milheeze als daarbuiten. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan via Facebook.

Wil je eens komen luisteren of zelf mee muziek maken? Neem dan contact met ons op.