Loading...

Hulp bij optredens

Het huidige B-Team is ontstaan uit het vroegere begeleiderskorps. Dit waren leden die vroeger de dragers waren van het vaandel, vlaggen en schellenbomen. Doordat de schellenbomen nu rusten in de vitrine van het verenigingsgebouw en deze groep leden intussen veel meer taken en werkzaamheden vervullen, is er een nieuwe naam ontstaan.

Onze vereniging mag trots zijn op een eigen B-Team. Deze groep leden bestaat uit enthousiaste personen welke zich op een andere dan muzikale manier inzetten voor onze vereniging. Uiteraard nog steeds dragen zij het vaandel en de vlaggen tijdens serenades, maar denk bijvoorbeeld ook aan het organiseren van vervoer voor optredens buiten het verenigingsgebouw, bemannen van de horeca en het, samen met de muzikanten, opstellen van het instrumentarium en stoelen bij optredens.

Het is een van de doelstellingen van de vereniging om voor de gemeenschap iets te kunnen betekenen en we zijn dan ook blij dat we op deze wijze ook een band kunnen creëren met inwoners van Milheeze die wel van muziek houden maar geen muzikale aspiraties hebben. Mocht je interesse hebben om het B-Team te komen te versterken, neem dan contact op met Bertus Keunen.