Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Het begeleiderskorps is ontstaan uit de behoefte voor het verkrijgen van dragers van het vaandel en schellenbomen. Uit deze oorspronkelijke functie zijn verdere taken en werkzaamheden ontstaan.

Onze vereniging mag trots zijn op een eigen begeleiderskorps. Dit korps bestaat uit enkele (variërend tussen 3 tot 6 personen) enthousiaste personen welke zich op een andere dan muzikale manier inzetten.

Enkele taken en functies welke deze mensen vervullen zijn het dragen van het vaandel en de vlaggen tijdens serenades, het organiseren van vervoer voor optredens buiten het verenigingsgebouw en het, samen met de muzikanten, opstellen van het instrumentarium en stoelen bij optredens.

Het is een van de doelstellingen van de vereniging om voor de gemeenschap iets te kunnen betekenen en we zijn dan ook blij dat we op deze wijze ook een band kunnen creëren met inwoners van Milheeze die wel van muziek houden maar geen muzikale aspiraties hebben.

Uiteraard blijven wij altijd open staan voor uitbreiding van het begeleiderskorps, heeft u interesse contacteer dan een van onze bestuursleden.

Sponsoren