Op donderdag 4 april verzorgde Groep 5 van Kindcentrum De Kastanjelaar hun muziekuitvoering. Onder leiding van Carola Heesmans lieten de kinderen horen wat ze de afgelopen 10 weken hebben geleerd op hun bugel, trompet, trombone en saxofoon. Dat dat zij samen met het jeugdorkest van de fanfare. Maar ook de kinderen die voor slagwerk hadden gekozen, mochten onder leiding van Harrie van Otterdijk laten horen wat in 10 weken hadden geleerd. Ze combineerden hun slagwerkkunsten met rap en zelfs al onder begeleiding van een muziekband.

Als afsluiting speelden de blazers en slagwerkers samen met het jeugdorkest het bekende “We Will Rock You” van Queen. Dat deden ze zo goed, dat na de afsluitende woorden van de voorzitter, Lia van Beek, er nog een toegift werd gedaan met “We Will Rock You”.

St. Cecilia Milheeze steekt jaarlijks veel tijd in het Muziek op School project, waarin zij samen met Kindcentrum De Kastanjelaar en het Kunstlokaal kinderen motiveren om muziek te maken. Heb jij ook zin in het bespelen van een instrument bij onze vereniging? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.