Een aantal van onze leden hebben zaterdag 6 april 2024 een lange dag gehad om al het oud ijzer op te halen bij de inwoners van Milheeze. Waar we doorgaans rond de middag klaar zijn, hebben we nu tot 16:00 uur gewerkt.

Met twee teams reden we door Milheeze om het oud ijzer bij de mensen op te halen. Mensen buiten het dorp, hadden zich van te voren bij ons gemeld. En binnen het dorp reden we door alle straten om op te halen wat inwoners voor ons aan de straat hadden klaargezet. Fijn om te zien dat veel mensen in Milheeze gehoor hebben gegeven aan onze actie, want we rond lunchtijd waren we nog niet lang niet klaar en was de container al half vol.

Nadat we samen hadden geluncht bij de container zagen we ook een probleem ontstaan. Want de container was al bijna vol en we moesten in het dorp nog het merendeel van de straten langs. We hebben onze sponsor Jan van de Ven gebeld, of hij met de kraan even wat ruimte kon maken. Nadat Jan de container een aantal keer had aangestampt, leek er voldoende ruimte voor de rest van het ijzer, maar uiteindelijk zat de container alsnog tot de rand toe vol.

We willen dan ook alle inwoners van Milheeze hartelijk danken voor hun bijdragen,  onze sponsoren Van Kessel voor het beschikbaar stellen van de ruimte en Jan van de Ven voor het ruimte creëren in de container.