2024 wordt door slagwerkgroep en fanfare St. Cecilia Milheeze muzikaal geopend op zondag 7 januari om 10:30 uur tijdens het nieuwjaarsconcert in De Schans in Milheeze. De vereniging nodigt iedereen van harte uit om samen te toasten op het nieuwe jaar. Een jaar waarin de vereniging weer vele activiteiten op het programma heeft staan en er een aantal mooie ontwikkelingen gaan plaatsvinden.

Maar uiteraard wordt ook stilgestaan bij het afsluiten van 2023. In 2023 hebben we geen mooi moment gevonden om op gepaste wijze bij een belangrijke mijlpaal stil te staan. Het was namelijk het jaar waarin onze slagwerkdirigent, Harrie van Otterijk, een jubileum te vieren had. Hij staat namelijk al 25 jaar, zeer succesvol, voor een ambitieuze groep slagwerkers. En die ambitie wordt vooral gevoed door deze gedreven dirigent. Naast dirigent is hij ook de muziekdocent van al onze slagwerkers en daarmee staat hij letterlijk aan de basis van wat de slagwerkgroep vandaag de dag is.

De tijd dat Harrie als dirigent aan onze vereniging is verbonden, lijkt voorbij gevlogen. Maar toch willen we de tijd heel even stilzetten bij dit unieke jubileum. Want er zijn weinig dirigenten en verenigingen die zo’n lange periode succesvol en respectvol met elkaar samenwerken. Waarin ook nog eens de nodige prestaties zijn geleverd en successen zijn behaald. Na afloop van het nieuwjaarsconcert wordt aan dit heugelijke feit de nodige aandacht geschonken en krijgen alle aanwezigen uitgebreid de kans om Harrie van Otterijk te feliciteren met dit fantastische jubileum.

We hopen u graag te zien op ons nieuwjaarsconcert en om samen met ons te toasten op het mooie jubileum van onze slagwerkdirigent en op 2024. De toegang is gratis.