Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Op zaterdag 29 juni vindt Gein op 't Plein plaats in Milheeze. Vanaf 14:00 worden er op het Kerkplein diverse workshops georganiseerd voor de midden- en bovenbouw van Kindcentrum de Kastanjelaar. De kleuter beginnen om 15:00 uur aan de workshops. De middag wordt afgesloten met de opening van de kermis middels een groots jeugd-concert om 16:30 uur. Aansluitend komt de burgemeester van gemeente Gemert-Bakel met het openingswoord.

Zowel de fanfare als de slagwerkgroep zullen er workshops worden georganiseerd. Dit alles om zoveel mogelijk kinderen in Milheeze kennis te laten maken met muziek. Tijdens de einduitvoering van Muziek op School is het project Muziek NA School geïntroduceerd en de jeugd die hieraan heeft deelgenomen zal ook deel uitmaken van het programma.

Kortom: de kinderen en de jeugd van Milheeze zorgen zelf voor een muzikale opening van de kermis. Wil je hieraan deelnemen of wilt u uw zoon of dochter aanmelden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoren