Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van haar slagwerkgroep organiseert fanfare St. Cecilia op zondag 8 juli: gein op ’t plein. Dit evenement vindt plaats op het kerkplein in Milheeze en staat geheel in het teken van de jeugd.

Om 13.00 uur start de dag met muziekworkshops van verschillende slagwerk- en blaasinstrumenten. Tijdens deze workshops oefent de jeugd verschillende nummers op verschillende instrumenten. Na de workshops is er om 17:00 uur een optreden van alle deelnemende jeugd en laten zij horen wat ze tijdens de workshops hebben geleerd. Ook de slagwerkgroep en fanfare St. Cecilia laten van zich horen tijdens het optreden.

Voorafgaand aan deze dag krijgen de kinderen de mogelijkheid om zelf een instrument te ontwerpen en in elkaar te zetten. Tijdens het optreden wordt het mooiste instrument door een jury gekozen en hierbij zijn mooie prijzen te verdienen!

Na het optreden is de bar geopend en is er een barbecue om gezellig met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje de vakantie in te luiden. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten tijdens deze dag!

Sponsoren