Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Zanggroep Friends with Voices en Fanfare St. Cecilia organiseren op zondag 17 december samen een kerstconcert in de Sint Willibrorduskerk te Milheeze. Een kinderkoor zingt met een aantal kerstliederen mee. Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om nog na te praten, wat te snacken en drinken in De Schans.

Al voor de zomer zijn de zanggroep en de fanfare met het idee gekomen samen een kerstconcert te geven. Er is gekozen voor het genre gospel. De dirigenten hebben samen nummers uitgezocht om een mooi gospel-kerstconcert te verzorgen. De verenigingen zijn nu volop bezig met de voorbereidingen.

Na de zomervakantie ontstond het idee om een kinderkoor speciaal voor deze gelegenheid te vormen. Er werden informatiebrieven verspreid en maar liefst 19 enthousiaste kinderen hebben zich aangemeld. Onder leiding van Saskia Jacobs zijn de kinderen nu volop aan het repeteren en ze kunnen niet wachten om voor publiek te zingen.
Het belooft een sfeervol concert te worden.

Iedereen is op zondag 17 december van harte welkom in de Sint Willibrorduskerk te Milheeze.

Kerstavond

Zoekt u nog een stemmige invulling voor kerstavond in Milheeze? Zanggroep Friends with Voices verzorgt op 24 december om 19.00 uur een kerstviering in de Sint Willibrorduskerk in Milheeze. Ook dan worden de zangers muzikaal ondersteund door enkele leden van fanfare St.Cecilia. U bent van harte welkom!

Sponsoren