Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Aanstaande zondag 19 november organiseert de Jeugdslagwerkgroep uit Milheeze samen met BATUCADA uit Velden, JES uit Ysselsteyn en de jeugdslagwerkgroep uit Heijen een concert in Milheeze. Deze avond staat in het teken van de vele talenten van deze jeugdgroepen.

De JEM uit Milheeze brengt samen met BATUCADA uit Velden een programma ten gehore, dat zij in de middag voorafgaand aan het concert gezamenlijk repeteren. Zij maken hierbij gebruik van zowel gestemd slagwerk, zoals de marimba, en het ongestemd slagwerk, zoals een bass-drum.

Vervolgens neemt JES uit Ysselsteyn het muzikale stokje over. Zij spelen onder andere de bekende hit ‘Human ‘van the Killers.

Als laatste op deze avond speelt de jeugdslagwerkgroep uit Heijen. Zij gaan op 9 december naar de podiumwedstrijden in Heesch. Voor hen is deze jeugdavond een goede en mooie voorbereiding op dit aanstaande concours.

De avond vindt plaats in Gemeenschapshuis de Schans, Past. Simonisplein2 in Milheeze. Het concert start om 18.30 uur en de entree is gratis. Het is zeker de moeite waard om hiervoor op zondag van de bank af te komen en te komen luisteren naar het talent van deze fantastische jeugdgroepen. De jeugd heeft de toekomst!

Sponsoren