Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Na maanden van intensief repeteren is Fanfare St.Cecilia er klaar voor: de Millus Music Movie Night. Een bijzondere beleving waarbij muziek en film samenkomen. Van negen blockbusters is de muziek onder handen genomen door het fanfarekorps. Op zondag 9 juli brengen zij dit ten gehore in ‘Bioscoop De Schans’ in Milheeze.

Het unieke concert is een initiatief van de jeugdleden van de fanfare. Zij wilden graag eens ervaren wat het met zich meebrengt om een concert in gang te zetten en dit van A tot Z uit te voeren. Van het bedenken van een thema, tot de muziek die daarbij past. De jongen en meisjes staan dan ook te popelen om hun idee werkelijkheid te zien worden.

Op 9 juli trappen de leerlingen af om 18:30 uur met een aantal vrolijke filmmuziekjes. Na een korte pauze is het de beurt aan het grote korps om de negen verkorte films te begeleiden met muziek. Kom en geniet tijdens de Millus Music Movie Night onder het genot van een drankje en popcorn, want ook voor dat laatste is gezorgd! De entree is gratis.

Sponsoren