Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

Het zestig jarig jubileum van de slagwerkgroep van fanfare St. Cecilia Milheeze is afgelopen weekend groots gevierd met twee dinershows. De zaal is op vrijdag- en zaterdagavond helemaal gevuld wanneer het brood rond de klok van zeven uur op tafel staat. Een waar muzikaal spektakel volgt tot ongeveer elf uur waarin het publiek wordt meegenomen door diverse muziekstijlen in allerlei muzikale settingen.

Bestel nu online uw tickets voor DinerSOW op 2 en 3 november in Theater Van Kessel in Milheeze. Georganiseerd ter ere van het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.

De tickets zijn later vandaag ook te koop bij Dagwinkel Milheeze en het tankstation van Van Kessel Olie in Milheeze. Koop of bestel snel, want vol = vol!

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan organiseert Slagwerkgroep St. Cecilia op vrijdag 2 en zaterdag 3 november: DinerSOW. Dit evenement vindt plaats in de speciaal ingerichte theaterzaal bij Van Kessel Milheeze waar muziek en dineren zich samensmelten tot een uniek evenement op twee avonden.

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van haar slagwerkgroep organiseert fanfare St. Cecilia op zondag 8 juli: gein op ’t plein. Dit evenement vindt plaats op het kerkplein in Milheeze en staat geheel in het teken van de jeugd.

Voor een bomvol Cultuurcentrum Centrum Deurne, traden zaterdag 19 mei 2018 tijdens Slagkracht 2018 drie gerenommeerde slagwerkgroepen op, die elk meerdere malen hebben deelgenomen aan het WMC (Wereld Muziek Concours) en daar bijzonder hoge resultaten boekten.

Op zaterdag 19 mei zijn in Bakel de cheques uitgedeeld door de Rabobank namens de Clubkas actie. Fanfare St.Cecilia Milheeze heeft € 566,28 ontvangen van de leden van de Rabobank Peel-Noord. Hiervoor zijn we iedereen enorm dankbaar. Daarnaast ook dank aan de inwoners van Milheeze voor de bijdrages tijdens de donateursactie.

Afgelopen zondag hebben de slagwerkgroep, fanfare en de leerlingen van Fanfare St. Cecilia het voorjaar afgetrapt met het jaarlijkse voorjaarsconcert. Een concert dat in het teken stond van samenwerking en een afscheid.

Als lid van Rabobank Peel Noord mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op clubs die je een warm hart toedraagt. Beslis mee en steun Fanfare St.Cecilia Milheeze! Geef ons jouw stem tussen 5 en 30 april 2018. Of help ons door het oud ijzer aan ons te schenken op 14 april. Wil je graag eens luisteren naar onze vereniging? Kom dan op 15 april naar het voorjaarsconcert.

Een evenement met drie vooraanstaande, moderne slagwerkgroepen, alle drie zeer divers en van hoog niveau: dat is waar “SLAGKRACHT” voor staat. Een vernieuwend evenement waar u kunt zien wat slagwerk tegenwoordig allemaal betekent. 19 mei 2018 vindt dit evenement plaats in het CCD te Deurne en wordt dit jaar georganiseerd door “SLAGWERKGROEP MILHEEZE”.

Zondaochtend 11 maart hebben Jan van Kessel en Harm Strijbosch deelgenomen aan het solistenconcours van de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen.

Sponsoren