Kom meedoen!

Wordt vriend van Fanfare St.Cecilia

2018, het jaar dat voor fanfare St. Cecilia uit Milheeze in het teken heeft gestaan van het zestig jarig jubileum van de slagwerkgroep. Het eindejaarsconcert werd begonnen door de fanfare met leuke, frisse pop- en jazzmuziek met een kerstgeluidje. Daarna nam de slagwerkgroep het podium over en speelde, samen met Annelie Brinkhof en de slagwerkers van Jong Nederland Asten, een aantal nummers die zij eerder dit jaar al hebben gespeeld en een nieuw Iers kerstnummer. Op het jubileumfeest nadien is Harrie van Otterdijk in het zonnetje gezet vanwege zijn twintig jarig jubileum.

Fanfare St. Cecilia organiseert een crowdfunding-actie om een nieuwe vijf-octaafs marimba aan te schaffen voor de slagwerkgroep. Het onderstel wordt geschonken door de commissarissen. Hierdoor is het mogelijk om voor slechts € 75,- een marimba toets te schenken. In totaal liggen er 65 toetsen op de marimba.

Op zondag 23 december vindt het Eindejaarsconcert van fanfare St. Cecilia plaats in de H. Willibrordus Kerk in Milheeze. Vanaf 19:00 uur klinken de vrolijke en laatste noten van 2018 van de muziekvereniging. Het jaar heeft in het teken gestaan van het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep, waar de vereniging na het concert nog even bij stil wil staan.

Het zestig jarig jubileum van de slagwerkgroep van fanfare St. Cecilia Milheeze is afgelopen weekend groots gevierd met twee dinershows. De zaal is op vrijdag- en zaterdagavond helemaal gevuld wanneer het brood rond de klok van zeven uur op tafel staat. Een waar muzikaal spektakel volgt tot ongeveer elf uur waarin het publiek wordt meegenomen door diverse muziekstijlen in allerlei muzikale settingen.

Bestel nu online uw tickets voor DinerSOW op 2 en 3 november in Theater Van Kessel in Milheeze. Georganiseerd ter ere van het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.

De tickets zijn later vandaag ook te koop bij Dagwinkel Milheeze en het tankstation van Van Kessel Olie in Milheeze. Koop of bestel snel, want vol = vol!

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan organiseert Slagwerkgroep St. Cecilia op vrijdag 2 en zaterdag 3 november: DinerSOW. Dit evenement vindt plaats in de speciaal ingerichte theaterzaal bij Van Kessel Milheeze waar muziek en dineren zich samensmelten tot een uniek evenement op twee avonden.

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van haar slagwerkgroep organiseert fanfare St. Cecilia op zondag 8 juli: gein op ’t plein. Dit evenement vindt plaats op het kerkplein in Milheeze en staat geheel in het teken van de jeugd.

Voor een bomvol Cultuurcentrum Centrum Deurne, traden zaterdag 19 mei 2018 tijdens Slagkracht 2018 drie gerenommeerde slagwerkgroepen op, die elk meerdere malen hebben deelgenomen aan het WMC (Wereld Muziek Concours) en daar bijzonder hoge resultaten boekten.

Op zaterdag 19 mei zijn in Bakel de cheques uitgedeeld door de Rabobank namens de Clubkas actie. Fanfare St.Cecilia Milheeze heeft € 566,28 ontvangen van de leden van de Rabobank Peel-Noord. Hiervoor zijn we iedereen enorm dankbaar. Daarnaast ook dank aan de inwoners van Milheeze voor de bijdrages tijdens de donateursactie.

Afgelopen zondag hebben de slagwerkgroep, fanfare en de leerlingen van Fanfare St. Cecilia het voorjaar afgetrapt met het jaarlijkse voorjaarsconcert. Een concert dat in het teken stond van samenwerking en een afscheid.

Sponsoren