Kaartverkoop Night of Music 2016 van start!

Nog maar twee weken tot fanfare St. Cecilia Milheeze de Night of Music 2016 – Top Millus ten gehore gaat brengen. Maandenlang is er hard gewerkt door de muzikanten, solisten en organisatie om ook deze Night of Music tot een succes te brengen. Deze zal volledig in het teken staan van de Top 2000! De inwoners van Milheeze, en omstreken, mochten zelf stemmen op de Top 2000. De nummers waarop het meest gestemd is, zal worden uitgevoerd door het combo en het fanfare-orkest.

De kaartverkoop is gestart, er zijn zowel zit- als staanplaatsen verkrijgbaar bij een van de voorverkoopadressen: BP Van Kessel Olie Milheeze en SPAR Van Buel Milheeze. Wees er snel bij! Want op is op!

Graag tot ziens op 14 en/of 15 oktober aan de Kaweide 8 in Milheeze! De deuren gaan open om 19:30 uur.

 

Sneak Preview Night of Music Milheeze

Zou u al een voorproefje willen hebben van de Night of Music 2016? Dat kan op zaterdag 9 juli. Dan geeft fanfare st. Cecilia Milheeze een sneak preview van de Night of Music, die gepland staat in oktober.

Om 18.30 uur start het avondvullende programma met muziek. Het optreden is ook zeer geschikt voor kinderen. Er is een kindermuziekspeeltuin, waar op een leuke manier kennis gemaakt kan worden met muziek. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf eens op een instrument te spelen. Rond de klok van 19.30 uur speelt de fanfare verschillende nummers die ook op de Night of Music ten gehore worden gebracht.

Wanneer het bedtijd is voor de kleinsten, wordt het feestje op het kerkplein voortgezet met het debuut van de nieuwe band: Take Thatcher (met onder andere Ronald van de Ven, Mario van Beek en Tom van Buël). De band is klaar voor een try out en gebruikt daar het Muziekfestijn op ’t Plein voor. Het repertoire van deze coverband bestaat, zoals ze zelf zeggen uit: “the best of Britsh rock music.”

Alle gelegenheid om nog even lekker te swingen of bijbuurten tot in de late uurtjes. De entree is gratis. Maak dus gerust een ommetje op zaterdagavond 9 juli en kom kijken, luisteren en vooral meedoen in de tent op het kerkplein in Milheeze.

 

Night of Music komt eraan!

Op 14 en 15 oktober 2016 organiseert Fanfare St.Cecilia hét muziekevenement in Milheeze: de Night of Music. Dit jaar staat het evenement volledig in het kader van de Top 2000.

Voor het eerst kunnen de inwoners van Milheeze en omgeving stemmen op hun favoriete nummers uit de Top 2000. Door de muzikanten van de vereniging is al een voorselectie gemaakt van 150 nummers. De stemmers kunnen maximaal vijf nummers insturen, na de stemronde wordt het definitieve programma samengesteld.

Dit zal een unieke mix opleveren van muziek. De stemmers kunnen zelfs een verhaal achterlaten bij een nummer, de meest bijzondere verhalen kunnen zelfs verteld worden tijdens een van de avonden.

Meer informatie

Houdt de website of onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws en stem nu op uw favoriete nummers!