- 2-6 april vindt de Donateursactie plaats
- Zondag a.s. is er een doorlooprepetitie Passion, lunchpakketje is niet nodig (10.15 - 15.00)

Zanggroep Friends with Voices en Fanfare St. Cecilia organiseren op zondag 17 december samen een kerstconcert in de Sint Willibrorduskerk te Milheeze. Een kinderkoor zingt met een aantal kerstliederen mee. Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om nog na te praten, wat te snacken en drinken in De Schans.

Afgelopen vrijdag heeft Fanfare St.Cecilia tijdens de jaarlijkse Cecilia avond drie leden gehuldigd die samen 135 jaar lidmaatschap vertegenwoordigen.

Aanstaande zondag 19 november organiseert de Jeugdslagwerkgroep uit Milheeze samen met BATUCADA uit Velden, JES uit Ysselsteyn en de jeugdslagwerkgroep uit Heijen een concert in Milheeze. Deze avond staat in het teken van de vele talenten van deze jeugdgroepen.

Fanfare St.Cecilia Milheeze is op zoek naar een vakkundige en enthousiaste dirigent(e) die met jong en oud kan werken. Het korps bestaat uit ongeveer 30 leden uit alle leeftijdscategorieën en komt uit in de vierde divisie. Er wordt gerepeteerd op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in het gemeenschapshuis in Milheeze.

Bedankt leden van de Rabobank Peel Noord dat u Fanfare St.Cecilia Milheeze heeft genoemd als een van de verenigingen die geld ontvangen bij de Clubkas campagne !
Het leverde de fanfare het mooie bedrag van € 639,21 op.

Op zondag 29 oktober geven de fanfares uit De Rips en Milheeze samen een concert in De Schans in Milheeze. Het begint om 11.00 uur en de entree is gratis. Fanfaremuziek van Concordia en St.Cecilia wordt afgewisseld met een optreden van de slagwerkgroep uit Milheeze.

Na maanden van intensief repeteren is Fanfare St.Cecilia er klaar voor: de Millus Music Movie Night. Een bijzondere beleving waarbij muziek en film samenkomen. Van negen blockbusters is de muziek onder handen genomen door het fanfarekorps. Op zondag 9 juli brengen zij dit ten gehore in ‘Bioscoop De Schans’ in Milheeze.

Geniet u ook zo van het ‘proms-concert’ door de lokale muziekvereniging in uw dorp? Dan kunt u op zaterdagavond 17 juni een bijzondere muzikale avond beleven tijdens deMusic Entertainment Contest. Op deze avond laten drie slagwerkgroepen hun eigen mini-proms horen aan het publiek. Een nieuw initiatief van de Limburgse Bond voor Tamboerkorpsen en het Peeltoernooi. Slagwerkgroep fanfare St.Cecilia is een van deze drie korpsen en speelt om 19:30 uur in D’n Binger in Meijel.

Op zaterdag 13 mei neemt de slagwerkgroep deel aan Slagkracht, georganiseerd door Soli Deo Gloria Ommen. Samen met hun slagwerkgroep en die van Jong Nederland Asten maken zij Slagkracht, een muzikaal theater waarbij iedereen kan genieten van de diversiteit die slagwerkmuziek te bieden heeft.

Sponsoren